WOLFCRAFT Inštalačná sada zásuviek pre sadrokart. dosky 5897000

  • Dostupnosť: Posledný kus (1)
  • Kód: 29575
  • Výrobca: Wolfcraft
34,00 €

WOLFCRAFT Inštalačná sada zásuviek pre sadrokartónové dosky 5897000

Vykružovací vrták z karbónu ø68mm 5968000

ideálne na suchú výstavbu
pre sadrokartónové dosky, mäkké drevo, OSB dosky, preglejky, drevotrieskové dosky
so šesťhrannou stopkou vhodnou pre všetky vŕtačky a akumulátorové skrutkovače, s Ø do 68 mm dodatočne v strojoch s uchytením 1/4″ alebo na držiaky bitov
jemné a čisté rezy vďaka špeciálnej geometrii zubov
vrtané jadro je možné z vŕtacej korunky jednoducho odstrániť
vďaka trojzubému zoskupeniu je vhodný aj pre akumulátorové prístroje s nižšou hnacou silou
krížené zoskupenie zubov

Šablóna na označovanie a zarovnávanie zásuviek 5975000

Na rýchlu a bezchybnú inštaláciu zásuviek a vypínačov do sadrokartónu.

Vodováha na jednoduché zarovnanie šablóny na presné označenie polohy vŕtania a na zarovnanie inštalačných krabíc a vložiek.
Značky 71 a 91 mm na jednoduché kopírovanie správnych vzdialeností medzi dvoma inštalačnými krabicami a tiež medzi zásuvkami a televíznymi/sieťovými zásuvkami.

Ilustrovaný návod krok za krokom, ako správne používať šablónu na bezpečnú a pohodlnú inštaláciu Označovacia a zarovnávacia šablóna bola vyvinutá špeciálne na rýchlu a bezchybnú inštaláciu elektroinštalačných krabíc a súvisiacich vložiek do sadrokartónu. Voliteľne ho možno použiť aj na inštaláciu do tehlových stien.

Šablóna má stranu 71 mm a príslušné značky. To umožňuje kopírovanie správnych vzdialeností medzi dvoma inštalačnými krabicami, a to tak pri počiatočnej inštalácii, ako aj pri predlžovaní kabeláže. K dispozícii je aj strana so vzdialenosťou 91 mm potrebnou pre zásuvky a televízne/sieťové zásuvky.
Pomocou vodováhy možno šablónu spoľahlivo vyrovnať na presné označenie polohy vŕtania. A neskôr, keď bude potrebné zarovnať inštalačné krabice a vložky, vám šablóna pomôže presne ich umiestniť.

Šikovný pomocník je vybavený dvoma držiakmi otvorov, ktoré uľahčujú kontrolu zarovnania a upevnenie dutej stenovej skrinky vo vyvŕtanom otvore. Tu môžete zasunúť hlavy skrutiek dutých stenových krabíc a vytvoriť dočasné spojenie – zarovnajte, upevnite skrutky a je hotovo.
Po upevnení dutého stenového boxu nasleduje zasúvateľný kovový doraz. V kombinácii s magnetickou zadnou stranou šablóny môžete bez námahy zarovnať kovové zásuvky a spínacie vložky a potom ich upevniť pomocou skrutiek. Šablóna poskytuje aj riešenie pre rozdiely v dizajne štandardných zásuviek špecifické pre jednotlivé krajiny. Ilustrované pokyny krok za krokom vás prevedú bezpečnou a jednoduchou inštaláciou a pomôžu vám nájsť správne pozície otvorov pri rozširovaní inštalácie.

Vďaka robustnému plastovému vyhotoveniu vám tento nepostrádateľný a spoľahlivý pomocník na čistú inštaláciu vypínačov a zásuviek bude stáť po boku pri mnohých inštalačných projektoch.

Odstraňovač triesok na sadrokartón, pr. 68 mm 5892000

Na zapustenú inštaláciu dutých stenových krabíc. Odstraňovač otrepov pre sadrokartón je ideálny ručný nástroj na zahlbovanie hrán vo vyvŕtaných otvoroch Ø 68 mm. Uholník na zahlbovanie je ideálny na zapustenú montáž bežných dutých stenových krabíc. Vďaka ergonomickej geometrii možno hĺbenie úspešne dokončiť v krátkom čase. Tri ostré rezné hrany zaisťujú čisté rezné hrany a v prípade potreby sa dajú vymeniť za voliteľné náhradné čepele (obj. č. 5893000). Vďaka robustnému plastovému vyhotoveniu vám tento nepostrádateľný a spoľahlivý pomocník na čistú montáž vypínačov a zásuviek do sadrokartónu bude stáť po boku pri mnohých projektoch.

nástroj na odhrotovanie hrán otvorov Ø 68 mm v sadrokartóne.
špeciálny zapustený uholník na zapustenú inštaláciu bežných dutých stenových krabíc
3 ostré, vymeniteľné rezné hrany pre čisté rezné hrany
Ergonomická geometria na jednoduché zahlbovanie v krátkom čase
Robustná plastová konštrukcia pre dlhú životnosť
Voliteľné náhradné nože (č. tovaru: 5893000) na obnovu v prípade potreby

Výrobca Wolfcraft

Kategória