EMOS Gumový predlžovací kábel na bubne – 4 zásuvky, 25m, 2,5mm2 P084253

  • Dostupnosť: Posledný kus (1)
  • Kód: 24371
  • Výrobca: EMOS
115,00 €

EMOS Gumový predlžovací kábel na bubne – 4 zásuvky, 25m, 2,5mm2 P084253

Ak hľadáte kvalitný a vysoko odolný predlžovací kábel na navíjacom bubne ste na správnej adrese. Tento model je určený pre náročné použitie v ťažkých podmienkach vďaka použitému káblu s gumovou izoláciou a chloroprenovým vonkajším plášťom, bezpečnostnými zásuvkami s krytím IP44 a tepelnou poistkou. Konštrukcia samotného bubna zaručí dlhodobú správnu funkciu.

Navijak ponúka akčný rádius 25 m, materiál kábla ho predurčuje na použitie ako v interiéri, tak predovšetkým vonku, nezľakne sa ani mrazu, či dažďa. Prierez kábla 2,5mm2 dovoľuje pripojenie aj výkonných zariadení s vyšším prúdovým odberom.

Bežné predlžovacie káble na bubne majú prierez vodiča 1,5mm2 či nižšie a izoláciu z PVC, čo obmedzuje rozsah použitia. Na rozdiel od bežnej produkcie sa tento produkt firmy EMOS líšia ako väčším prierezom vodiča, ktorý umožňuje bezproblémovú prevádzku aj s výkonovo náročnejšími zariadeniami ako sú napr. zváračky, stavebné zdvíhacie kompresory atď., tak predovšetkým vďaka použitiu kvalitnej gumy ako izolácie a následne ešte vrchnej vrstvy z chloroprénu zaručuje vysokú mechanickú odolnosť, ohybnosť kábla a bezproblémovou funkčnosť v širokom spektre vonkajších teplôt.

Vďaka konštrukcii štvorice zásuviek je navijak v prevádzke chránený pred vniknutím drobných predmetov do kontaktov, a predovšetkým sa nezľakne ani striekajúcej vody, či dažďa. Materiál kábla samotného potom garantuje prevádzku v širokom rozsahu vonkajších teplôt. Takže vás nebudú obmedzovať v použití rozmary počasia a nemusíte mať obavy, že sa mu niečo stane, keď ho niekde zabudnete vonku.

Sofistikovane navrhnutá konštrukcia stojanu navijaka zaisťuje stabilitu pri použití, vr. integrovaného madla pre jednoduchú manipuláciu ako pri samotnom prenášaní, tak aj spätnom navíjaní kábla. Vlastné telo bubna je vyrobené z veľmi odolného ABS plastu, ktorý všeličo vydrží aj pri profesionálnom použití v ťažkých podmienkach a zaručí dlhoročnú funkčnosť produktu a spokojnosť majiteľa.

produkt bubon s pohyblivým stredom
dĺžka 25 m
napätie 230 V~
prierez vodiča 2,5 mm²
krytie IP44
počet zásuviek 4× 2P + PE
Výrobca EMOS

Kategória