AMIG Obrtlík čierny na okenice 12-20 /17841/

  • Dostupnosť: Skladom (25)
  • Kód: 29802
  • Výrobca: AMIG
3,70 €

AMIG Obrtlík čierny na okenice 12-20 /17841/

ZARÁŽAČ TYPU SAN SEBASTIÁN: Perfektný na zatváranie prekrývajúcich sa okeníc. S jednoduchým a funkčným dizajnom v čiernej, neutrálnej farbe, ktorá sa kombinuje s akýmkoľvek typom materiálu alebo farbou okna. Má zapustené otvory, takže skrutky sú perfektne umiestnené v jednej rovine, čo zaručuje pevné a trvalé spojenie.
DETAILY: Rozmery: 50 x 25 x 20 mm. Obsahuje skrutky na umiestnenie. Oceľová povrchová úprava v čiernej farbe. Oceľ je materiál, ktorý vyniká svojou tvrdosťou, pevnosťou v ťahu a dlhou životnosťou.
UZÁVER PRE ŽALÚZIE: Veľmi užitočné na udržanie okeníc zatvorených a zabránenie prechodu svetla. Vnútorné žalúzie zabraňujú únikom tepla a pomáhajú udržiavať príjemnú teplotu vo vnútri domu. Pomáhajú tiež znižovať prechod prúdov vzduchu zvonku.
RÝCHLA A JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Zarovnajte diely s okenicou a okenným rámom a ceruzkou nakreslite vodiace body. Vyvŕtajte otvory vŕtačkou, veľký kus umiestnite na rám okna a podložku na okenicu tak, aby najtenšia časť podložky bola hore a najhrubšia časť bola dole.

Výrobca AMIG

Kategória