BOSCH Lasér GRL 300 HVG + BT 300 HD + GR 240 + LR1G 0601061703

  • Dostupnosť: Na objednávku (0)
  • Kód: 10700
  • Výrobca: Bosch
1079,00 €

BOSCH Lasér GRL 300 HVG + puzdro + LR1G + palica + statív 0601061703

Profesionálny rotačný laser GRL 300 HVG BOSCH so zeleným laserovým lúčom
na určovanie roviny horizontálne a vertikálne, v sade s puzdrom, prijímačom, palicou a statívom.


Profesionálny rotačný laser GRL 300 HVG Professional spolu s diaľkovým ovládačom RC 1 Professional a prijímačom LR 1G Professional sú určené na rýchle, jednoduché a presné vyrovnávanie rovín s priemerom do 300 m. Rotačný laser GRL 300 HVG je ideálnym nástrojom pre profesionálne vyrovnávanie horizontálnej alebo vertikálnej polohy s presnosťou ± 0,1 mm na meter. Diaľkové ovládanie RC 1 a prijímač LR 1G, ktoré sú súčasťou prístroja, umožňujú používať náradie len jednej osobe.

Štyrikrát lepšia viditeľnosť vďaka  zeleným laserovým čiaram. Krížový líniový laser GRL 300 HVG od BOSCH je vybavený zelenou laserovou líniou, ktorá umožňuje ešte väčšie zvýraznenie zobrazovaných laserových línií. Tradičné červené laserové čiary sú oveľa menej viditeľné na miestach s vysokým slnečným žiarením. Nový model GRL 300 HVG výrazne zvyšuje komfort práce s laserovými vodováhami.

Presne definované horizontálne línie. Rotačný laser GRL 300 HVG od BOSCH je určený pre rýchle, jednoduché a hlavne veľmi presné určovanie vodorovných a zvislých čiar s priemerom až 300 m (v spolupráci s prijímačom LR 1G).

Veľký pracovný rozsah, vysoká presnosť a rýchlosť práce. Vďaka použitiu laserového prevodníka novej generácie je laserový lúč viditeľný na vzdialenosť až 50 metrov a pri použití prijímača BOSCH LR 1G sa dosah lúča zvyšuje až na 150 metrov (priemer 300 m) . Rýchly automatický nivelačný systém (automatická nivelácia) vám umožňuje vytýčiť roviny len za 15 sekúnd s vysokou presnosťou - 0,1 mm / m, t.j. na 100 metrov chyba nepresiahne 10 mm.

Pulzný režim umožňujúci spoluprácu s prijímačom (detektorom) BOSCH LR1G Professional - zväčšený pracovný dosah. Pulzný režim v laseri GRL 300 HVG umožňuje prácu laseru s prijímačom BOSCH LR 1G, vďaka čomu je možné laser použiť aj vo veľmi nepriaznivých svetelných podmienkach (svetlá miestnosť alebo priame slnečné žiarenie na laserový lúč, napr. mimo budovy) . Spolupráca s prijímačom navyše umožňuje zvýšiť pracovný dosah lasera až na 300 metrov !!!

Jednoduché, intuitívne ovládanie. Jednoduché ovládanie len pomocou intuitívnych tlačidiel znamená, že laser môže ovládať prakticky každý. Pri prácach, ktoré sa predtým museli vykonávať s bežnou vodováhou, teraz možno ponorné teleso a kábel vykonávať pomocou jedného zariadenia. Presné horizontálne a vertikálne roviny je možné premietať z podlahy na steny alebo strop, čo umožňuje užívateľovi vykonávať rôzne zarovnávacie úlohy.

Veľký pozorovací uhol laserového lúča (360 stupňov). Rotačný laser GRL 300 HVG má veľmi veľký pozorovací uhol laserového lúča, ktorý je 360 ​​stupňov horizontálne a 360 stupňov vertikálne, vďaka čomu môžeme ľahko premietať čiary napríklad od podlahy až po strop.

Anti-Drift systém (ADS). Zariadenie je navyše vybavené anti-shock systémom (ADS), ktorý pomáha predchádzať chybám pri vyrovnávaní. Je aktivovaný.

Funkcia pripomenutia kalibrácie. 

Odolné voči všetkým druhom poškodenia. Laser GRL 300 HVG je vybavený odolným a veľmi odolným puzdrom, ktoré je takmer celé pokryté mäkkým materiálom typu Softgrip, vďaka čomu je laser odolný voči prachu a striekajúcej vode, ako aj náročným podmienkam. na stavenisku.


Široká škála príslušenstva dodávaná s laserom:

  • Laserový prijímač LR 1G BOSCH -  slúži na rýchlu a veľmi presnú lokalizáciu laserového lúča vyžarovaného rotačným laserom GRL 300 HVG od BOSCH. V spolupráci s laserom zvyšuje pracovný dosah lasera z 50 na 300 metrov, je určený na prácu mimo budovy, aj pri silnom slnečnom žiarení, t.j. na prácu v podmienkach, keď ľudské oko nevidí. laserový lúč
  • Univerzálny držiak WM4 BOSCH - držiak WM4 je určený pre montáž všetkých meracích prístrojov BOSCH alebo iných výrobcov, ako aj pre montáž iných zariadení, ktoré majú montážny závit 5/8”. Rukoväť je vyrobená z kvalitného plastu, vďaka čomu je ľahká a zároveň stabilná, trvácna a odolná voči mechanickému poškodeniu, ideálne sa hodí do stavebných podmienok. Vďaka mierke v milimetroch a aretácii polohy umožňuje veľmi presné nastavenie pracovnej výšky.
  • Stavebný statív BT 300 HD BOSCH  - statív je určený pre montáž všetkých meracích prístrojov BOSCH s montážnym závitom 5/8". Statív je vyrobený z hliníkových profilov, vďaka čomu je veľmi ľahký (váži cca 7,2 kg) a zároveň stabilný , odolný a ľahko sa prenáša Má tri výsuvné nohy s nastaviteľnou výškou v rozmedzí 122 až 295 cm
  • Meracia tyč GR 240 BOSCH - je určený na meranie výškových rozdielov pomocou širokej škály stavebných laserov BOSCH, ako aj laserov iných výrobcov. Palica má milimetrovú meraciu stupnicu a farebne odlíšenú stupnicu s pevným nulovým bodom medzi červenou a bielou oblasťou (v prednej časti palice). Vďaka 2 výsuvným sekciám má možnosť nastavenia pracovnej dĺžky až do 249 cm a vstavaná vodováha a amortizovaná podpera umožňujú presné umiestnenie, rozloženie a kontrolu polohy personálu vo vertikálnej polohe. Vďaka krátkej transportnej dĺžke 136 cm sa palica ľahko a pohodlne prepravuje a má zabudovaný špeciálny adaptér na montáž rukoväte s vysokovýkonným prijímačom (napr. LR 1 BOSCH, LR 1G BOSCH,
  • Držiak pre montáž prijímača LR 1G BOSCH na palicu  - držiak umožňuje rýchlu montáž prijímača na palicu GR 240 BOSCH, má veľký a pohodlný gombík, ktorý umožňuje jednoduché nastavenie výšky prijímača na palici
  • Okuliare zlepšujúce viditeľnosť laserovej čiary  - tónované sklá zlepšujú viditeľnosť laserových čiar alebo laserového bodu pri meraní vo veľmi jasne osvetlených oblastiach
  • Plastový kufor  - zaručuje jednoduchú a bezpečnú prepravu a uľahčuje skladovanie náradia, je odolný voči akémukoľvek mechanickému poškodeniu, navyše má kufor špeciálne profilované miesta pre ďalšie príslušenstvo, vďaka čomu sa pri preprave nehýbe žiadny z prvkov výbavy

Technické parametre:

  • Počet laserových lúčov a spôsob zobrazenia:  1 zelená 360° čiara
  • Spôsob vyrovnávania:  automatická samonivelácia
  • Presnosť nivelácie:  +/- 0,1 mm/m (horizontálne), +/- 0,1 mm/m (vertikálne)
  • Rozsah samonivelácie:  +/- 5° (+/- 8%)
  • Čas vyrovnania:  15 sekúnd
  • Typ lasera:  532nm, <5mW
  • Uhol zobrazenia čiar:  360° horizontálna čiara 
  • Rýchlosť otáčania:  150 / 300 / 600 ot./min
  • Pracovný rozsah:  50 m (polomer) / 100 m (priemer)
  • Pracovný dosah s prijímačom:  150 m (polomer) / 300 m (priemer) 
  • Pracovná teplota:  0°C až +40°C
  • Pripojenie statívu:  priame 5/8”
  • Pracovná doba:  do 50 hodín
  • Hmotnosť zariadenia:  1,8 kg (s batériami)
  • Rozmery zariadenia:  190 x 180 x 170 mm
Výrobca Bosch

Kategória