RURIS Motorový krovinorez 4-taktný 731C /73112019/

  • Dostupnosť: Skladom (2)
  • Kód: 21451
  • Výrobca: Ruris
162,00 €

RURIS Krovinorez 4-taktný 731C /73112019/

Krovinorez RURIS 731C   je ergonomický a spoľahlivý, je vybavený novou 4-taktnou technológiou a spĺňa potreby zákazníkov, ktorí hľadajú odolnosť a pohodlie.

Krovinorez RURIS 731C   je záhradné náradie, ktoré budete určite potrebovať, či už chcete kosiť trávnik, strihať živý plot alebo strihať ťažko dostupné konáre, je navrhnutý tak, aby vám uľahčil prácu a efektívne reagoval na vaše potreby.

Krovinorez RURIS 731C je možné použiť v rovinatých a kopcovitých oblastiach, ako aj v terénnych úpravách alebo lesníckych prevádzkach.

Krovinorez RURIS 731C je vybavený 1,2 HP 4-taktným motorom, ktorý v porovnaní s klasickým motorom znižuje vibrácie pri používaní, ale aj hlučnosť a umožňuje intenzívne používanie v prevádzke.

Motory radu RURIS spĺňajú emisné normy Euro 5 a konštrukcia valca umožňuje naštartovanie motora bez úplného ťahania za štartovacie lanko.

Krovinorez RURIS 731C je vybavený ergonomickou rukoväťou s rýchlym ovládaním Start-Stop, plynom, aretáciou.

Inovatívny uzamykací systém RURIS umožňuje rýchlu výmenu príslušenstva, bez použitia uzamykacích kľúčov.

  • príslušenstvo

Krovinorez RURIS 731C môže byť vybavená profesionálnou univerzálnou autocut - rezacou hlavou s dvoma drôtmi, ktorých dĺžku je možné nastaviť podľa dĺžky rezu, ktorú chcete dosiahnuť. Používa sa najmä na kosenie a terénne úpravy, v miestach s prekážkami. Užívateľ môže jednoducho a rýchlo vymeniť rezaciu hlavu.

Môže byť tiež vybavený 3-hranným rezným kotúčom na trávu. Môže sa použiť na čistenie plôch pokrytých burinou alebo burinou.

  • Nízka spotreba paliva

Motor ťaží z technológie EcoTek od RURIS, ktorá umožňuje znížiť spotrebu paliva približne o 25 % bez zníženia výkonu motora.

  • Ľahký štart

V krovinoreze RURIS 731C je systém podávania a štartovania rýchlejší, pretože nie je potrebné nepretržité ovládanie odľahčenia kompresie. Konštrukcia valca navyše umožňuje naštartovanie motora bez úplného potiahnutia štartovacej šnúry.

  • Zvýšený komfort

Krovinorez RURIS 731C má odolný a pohodlný dvojitý popruh. Hodí sa na intenzívne používanie s akýmkoľvek modelom reťazovej píly. Popruh je nastaviteľný v závislosti od veľkosti užívateľa a kosačky. Krovinorez RURIS 731C sa dá jednoducho zavesiť pomocou upínacieho mechanizmu a odblokovanie je mimoriadne jednoduché.

Motor: Khumma
Prevádzkový cyklus: 4 takt
Výkon motora: 1,2 HP
Objem valca: 31 cm3
Systém zapaľovania: Elektronický
Manuálny štart
Palivo: Bezolovnatý benzín
Objem nádrže: 650 ml
Objem olejovej nádrže: 70 ml
Priemerná spotreba paliva: 0,9 l/h
Postroj: Dvojité vyváženie
Ergonomické rukoväte – 1 segment
Podpora rukoväte: RURIS PlusComfort
Vibrácie pravej rukoväte: 2,36 m/s²
Vibrácie ľavej rukoväte: 2,37 m/s²
Priemer rezu: 250 mm
Priemerný polomer rezu: 2100 mm
Priemer rúrky tyče: 28 mm
Typ: hriadeľ
Drážkovaný nôž 3 zuby
Hmotnosť 7,6 kg

Výrobca RURIS

Kategória